ASSOCIACIĶ DE GENT GRAN
  VOLUNTARIA EN CIČNCIA I CULTURA,
  INFORMĀTICA I ĀMBIT SOCIAL

ASVOL

 

                                                                                           Setembre, 2014

Benvolgudes i Benvolguts.

 

Passades les vacances d'estiu, novament em poso en contacte amb vosaltres per presentar-vos l'informatiu de les activitats trimestrals programades per al quart trimestre d 'enguany.

Desitjo que us agradin i que els gaudiu.

 

També aprofito per comentar-vos Un parell de qüestions.

Us  recordo que, en un futur immediat, l'Obra Social "la Caixa" posa en marxa el Projecte REINCORPORA, per a la Integraciķ laboral de reclusos que es troben a la fase final de la condemna.


A partir del mes de novembre, a les reunions bimensuals que  els espais celebren amb les gestores socials de l'Obra Social "la Caixa", ASVOL tindrā un  apartat en l'orde del dia amb l'objectiu d'ampliar el seu coneixement i informar de les nostres activitats a nivell de tota Catalunya. Posteriorment aquesta presčncia nostra s'ampliarā a diferents reunions als espais.


Us informo, així mateix, que, segons m'han comunicat, el calendari de paret de l'any vinent, que edita La Caixa, estā dedicat al voluntariat que participa als programes que desenvolupa l'Obra Social i on ASVOL té un protagonisme important . Serā interessant aconseguir un d'aquests calendaris.


Com sempre estem a la vostra disposiciķ al nē 932683725 o podeu visitar-nos a la nostra Seu: Via Laietana 46 A 2n. a Barcelona. També podeu parlar amb els coordinadors de zona.

De moment aixō és tot.

 

 Cordialment.

 

El President


Fernando Montano


 


L’Associaciķ Gent Gran Voluntāria (ASVOL), és una associaciķ conveniada amb la Fundaciķ “la Caixa” que porta a terme diferents activitats socials i culturals a través de les tecnologies de la comunicaciķ, les visites culturals i la difusiķ científica. A més, coordinen programes de voluntariat social i recolzen socialment colˇlectius amb dificultats.