ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN
  VOLUNTARIA EN CIÈNCIA I CULTURA,
  INFORMÀTICA I ÀMBIT SOCIAL

ASVOL

 

  Benvolguts/des companys/es.


 L'Obra Social La Caixa ens ha proposat un nou projecte: PROJECTE D'INTEGRACIÓ SOCIAL AMB PARTICIPACIÓ DE VOLUNTARIS: CERCLE DE SUPORT I RESPONSABILITAT.

És un programa per a la integració social i prevenció de la reincidència per penats en règim obert i llibertat condicional. L'objectiu del programa es donar suport i supervisió a penats que es troben en la part final del compliment, que han mostrat voluntat de canvi però que no compten amb una xarxa de suport social

Un dels elements més important del programa és la participació de persones voluntàries que ofereixen un suport responsable al penat comptant amb la coordinació i assessorament constant d'un professional.

Els voluntaris interessats participaran en uns seminaris de formació per integrar-se en un equip mixt.


Estic segur que serà del vostre interés i convençut que sortirà un bon grapat de voluntaris disposats a col.laborar a les seves activitats.


Si esteu interessats en formar part de l'equip de voluntaris que portarà a terme aquest projecte, podeu posar-vos en contacte amb ASVOL, trucant al telèfon 932683725 deixant un missatge al contestador o a la nostra adreça electrònica secretaria@asvol.cat


Us desitjo que passeu un bon estiu.


 

Cordialment

Fernando Montano

President


L’Associació Gent Gran Voluntària (ASVOL), és una associació conveniada amb la Fundació “la Caixa” que porta a terme diferents activitats socials i culturals a través de les tecnologies de la comunicació, les visites culturals i la difusió científica. A més, coordinen programes de voluntariat social i recolzen socialment col·lectius amb dificultats.