ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN
  VOLUNTARIA EN CIÈNCIA I CULTURA,
  INFORMÀTICA I ÀMBIT SOCIAL

ASVOL

 

                                                                                       Setembre 2015

Benvolgudes i Benvolguts.

 

De nou em dirigeixo a tots vosaltres per presentar-vos l’informatiu de les activitats trimestrals programades per al quart trimestre de l’any 2015. Desitjo que les gaudiu.

  

Ja ha passat l’estiu i amb les energies renovades, de nou ens posem les piles ben carregades per començar la nostra tasca diària.

Com sabeu, cada vegada tenim més projectes i programes per atendre. Com novetat us informo que aquest curs tornarem a fer de guies a Caixa Forum. Com és natural, es necessitaran voluntaris per desenvolupar aquest projecte.


Aprofitant aquest fet, demanem la vostra col·laboració per tal de crear una base de dades, que ens permeti cobrir les necessitats actuals i futures.

En cas d’estar interessats en participar a qualsevol de les següents activitats podeu trucar al telèfon 932683725 els dimecres de 17 a 19 hores, per tal d’establir el primer contacte i poder ampliar-vos la informació.

-         Atenció telefònica i presencial a la seu de Via Laietana.

-         Tasques administratives a la seu de Via Laietana

-         CiberCaixes hospitalàries a l´hospital de la Vall d’Hebron, Sant Pau a Barcelona i Doctor Trueta a Girona.

-         CiberCaixes penitenciàries de joves a Quatre Camins i al Espai Bruc.

-         Guies a Caixa Forum.

-         Acompanyament de gent gran ingressada de llarga estada i sola a l' Hospital de Reus

 Espero la vostra col·laboració


També us informo que encara ens falten molts socis que no ens han facilitat  el seu correu electrònic. Us agrairia ho féssiu el més aviat possible a avol2015@gmail.com

De moment això és tot.


Cordialment.

El President

Fernando MontanoL’Associació Gent Gran Voluntària (ASVOL), és una associació conveniada amb la Fundació “la Caixa” que porta a terme diferents activitats socials i culturals a través de les tecnologies de la comunicació, les visites culturals i la difusió científica. A més, coordinen programes de voluntariat social i recolzen socialment col·lectius amb dificultats.