ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN
  VOLUNTARIA EN CIÈNCIA I CULTURA,
  INFORMÀTICA I ÀMBIT SOCIAL

ASVOL

 

  Benvolguts/des companys/es.


Com  ja us comentava en la carta adjunta a l'informatiu de les activitats del segon trimestre 2014, l'Obra Social La Caixa ens ha proposat un nou projecte: El voluntariat de la Gent Gran Reincorpora.

Estic segur que serà del vostre interés i convençut que sortirà un bon grapat de voluntaris disposats a col.laborar a les seves activitats.

A la secció notícies teniu una informació més detallada.

Si esteu interessats en formar part de l'equip de voluntaris que portarà a terme aquest projecte, podeu posar-vos en contacte amb la Sra. Pilar Marsal, trucaant al telèfon 678 617 383.


També us volia comentar que l' Assemblea, segons l'opinió general, es va desenvolupar amb total normalitat en un marc nou per nosaltres, ja que mai s'havia fet a CosmoCaixa, coincidint en que s'havia guanyat amb el canvi.


L'informatiu del segon trimestre ja el teniu penjat a la secció activitats.

 

Cordialment

Fernando Montano

President


L’Associació Gent Gran Voluntària (ASVOL), és una associació conveniada amb la Fundació “la Caixa” que porta a terme diferents activitats socials i culturals a través de les tecnologies de la comunicació, les visites culturals i la difusió científica. A més, coordinen programes de voluntariat social i recolzen socialment col·lectius amb dificultats.