ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN
  VOLUNTARIA EN CIÈNCIA I CULTURA,
  INFORMÀTICA I ÀMBIT SOCIAL

ASVOL

 

                                                                                        març del 2015

Benvolgudes i Benvolguts.

 

De nou em dirigeixo a tots vosaltres per presentar-vos l’informatiu de les activitats trimestrals programades per al segon trimestre de l’any 2015. Desitjo que les gaudiu.

  

Aprofito per informar-vos d'una realitat que cada vegada va prenent més importància a la nostra societat: l'aïllament social. A Barcelona en 10 anys s'ha duplicat el nombre de persones que viuen soles. Les dades del 2014, segons l'Agència de Salut Pública, són de 22.100.

La Fundació Bancària "LaCaixa" ja ha pres nota del tema, pilotant un projecte conjuntament amb la Creu Roja que s'anomena:"Sempre acompanyats".

Com és natural, es necessitaran voluntaris per desenvolupar aquest projecte.

 Espero la vostra col·laboració. Més endavant us informaré amb més detall.

Us recordo que des del dia 23 de juny fins a l´inici de septembre les nostres oficines restaran tancades com cada any.

També us informo que encara ens falten molts socis que no ens han facilitat  el seu correu electrònic. Us agrairia ho féssiu el més aviat possible a asvol2015@gmail.com

De moment això és tot.


Cordialment.

El President

Fernando MontanoL’Associació Gent Gran Voluntària (ASVOL), és una associació conveniada amb la Fundació “la Caixa” que porta a terme diferents activitats socials i culturals a través de les tecnologies de la comunicació, les visites culturals i la difusió científica. A més, coordinen programes de voluntariat social i recolzen socialment col·lectius amb dificultats.