ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN
  VOLUNTARIA EN CIÈNCIA I CULTURA,
  INFORMÀTICA I ÀMBIT SOCIAL

ASVOL

 

                                                                                         desembre de 2014

Benvolgudes i Benvolguts.

 

Conjuntament amb la programació del primer trimestre del nou any, que teniu penjada a la secció d’activitats, la Junta Directiva i jo, personalment, volem que us arribi el nostre desig de un "Bon Nadal" amb felicitat, solidaritat i estima en companyia de les persones que més estimeu i amb l´esperança que el 2015 es comporti una mica millor que aquests difícils anys passats.

 

També vull reiterar-vos una petició. ASVOL necessita nous voluntaris per poder atendre totes les tasques que tenim encomanades i creiem que vosaltres podeu fer una bona propaganda entre els vostres amics, coneguts, veïns, familiars, gent del barri, etc.

Espero i agraeixo la vostra col.laboració.

 

Us informo, així mateix, que, el calendari de paret de l'any vinent, que edita La Caixa, està dedicat al voluntariat que participa als programes que desenvolupa l'Obra Social i on ASVOL té un protagonisme important . Serà interessant aconseguir un d'aquests calendaris.


Com sempre estem a la vostra disposició al nº 932683725 i  si voleu podeu visitar-nos a la nostra Seu: Via Laietana 46 A 2n. 1a de Barcelona. També podeu parlar amb els coordinadors de zona i amb mi personalment tots els dimecres.

De moment això és tot.


Que les festes de Nadal siguin dies de pau per tothom i que quan obrim el llibre del 2015, hi trobem munts de salut, alegria i felicitat.

 

 Cordialment.

 

El President


Fernando Montano


 


L’Associació Gent Gran Voluntària (ASVOL), és una associació conveniada amb la Fundació “la Caixa” que porta a terme diferents activitats socials i culturals a través de les tecnologies de la comunicació, les visites culturals i la difusió científica. A més, coordinen programes de voluntariat social i recolzen socialment col·lectius amb dificultats.