ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN
  VOLUNTARIA EN CIÈNCIA I CULTURA,
  INFORMÀTICA I ÀMBIT SOCIAL

ASVOL

 

                                                                                      Març 2016

Benvolgudes i Benvolguts.


De nou em dirigeixo a tots vosaltres per presentar-vos l’informatiu de les activitats trimestrals programades per al segon trimestre de l’any 2016. Desitjo que les gaudiu.

 Quan us arribi aquest escrit a les vostres mans ja s´haurà celebrat l'Assemblea  General de socis corresponent l' exercici 2015, esdeveniment que haurem aprofitat per fer petar la xerrada i canviar impressions, tot fent un cafè.

També mitjançant l´Assemblea General Extraordinària ja coneixem els integrants de la nova Junta Directiva.

Aprofito aquesta ressenya per acomiadar-me de tots vosaltres com President d'ASVOL. Han estat 6 anys dedicats a l'Associació i ara em toca descansar una mica.

 

Vull dir-vos que ha estat per a mi  un orgull i una gran responsabilitat representar-vos durant tot aquest temps. És un record que sempre recordaré en la meva memòria, i a la vegada agraeixo el suport i les mostres d'afecte que molts de vosaltres m'heu demostrat, especialment els integrants de la meva Junta Directiva. Crec que aquest és un bon moment per reconèixer-ho públicament.

 Moltes gràcies a tots.

 

Us recordo que encara  falten molts socis que no ens han facilitat  el seu correu electrònic. Us agrairia ho féssiu el més aviat possible a: asvol2015@gmail.com


Cordialment.

El President

Fernando MontanoL’Associació Gent Gran Voluntària (ASVOL), és una associació conveniada amb la Fundació “la Caixa” que porta a terme diferents activitats socials i culturals a través de les tecnologies de la comunicació, les visites culturals i la difusió científica. A més, coordinen programes de voluntariat social i recolzen socialment col·lectius amb dificultats.